Publicerat

Med en speedad tidsplan och intensivt arbete med struktur och design har intranätet börjat ta form. Ledorden för intranätet kan summeras med fyra ord: Socialt, integrerat, inspirerande och personaliserat.

Struktur
På samma sätt som för den externa webbplatsen är strukturarbetet baserat på tre workshops och efterföljande moduleringsarbete som utmynnat i ett förslag som godkändes i verksledningen den 19/4. Utgångspunkten har varit att förenkla och förtydliga och utgå från medarbetaren.
Här hittar du strukturen för intranätet

Tidsplan
Läget just nu är att designen är godkänd och vi inväntar en prototyp på hela intranätet som ska godkännas i nästa vecka. Intranätet levereras till oss senast under vecka 26 och då tar utbildningar och materialinläggning vid parallellt.

Information om hur materialhanteringen går till hittar du här på intranätet.

Utbildning
Alla som ska arbeta med intranätet kommer att få utbildningar i verktyget och stöd i att lägga in material, texter och bilder. För dig som vill arbeta med materialet innan och under sommaren finns möjlighet att få utbildningar under vecka 26 t.o.m. vecka 28, sedan fortsätter vi i augusti. Separat kallelse till utbildningar kommer inom kort via mail.

Lansering
I början av september lanserar vi nya webbplatserna, vi återkommer med exakt datum, men vi räknar med lansering under vecka 36. Det ska bli så kul att komma igång!

Vänliga hej från projektgruppen genom Christina Lingdén

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *