Publicerat

Pressbild - Kringla för Android
Donners plats i Visby. (bilden är ett montage). Foto: Johan Carlström (CC-BY)

Uppdaterat 2010-07-05: Ny version ute som ska fungera även på telefoner med QVGA-skärm.

Uppdaterat 2010-07-02 – 18:45: Vi har fått veta att det fortfarande inte går att installera på telefoner med QVGA-skärm. Vi kommer att kolla upp detta på måndag.

Lanseringen igår gick över förväntan, i skrivandets stund har appen laddats ner 1640 gånger och vi har nämnts i flera bloggar (här, här, här, här och här) och i en notis i DN. Vi fick snabbt veta att appen inte fungerade på telefoner med QVGA-skärmar (t ex HTC Tattoo och SE X10 mini). Vi har därför gjort en ny version som kommer att fungera även på dessa telefoner. Vi passade på att se över delar av grafiken och textstorleken också.

Tack för alla positiva reaktioner och feedback. Ett speciellt tack till Åsa på bloggen Ting och tankar och ”Coldsnap” på Swedroids forum som hjälpte oss att testa på QVGA-telefoner.

Mycket nöje och trevlig sommar!

>>Johan Carlström är projektledare och jobbar med Kringla
>>Jonas Bolin är systemutvecklare och jobbar med Kringla

5 kommentarer

  1. Pingback: Anonym 55321
  2. Nu funkar appen även på Tattoo. Jättekul – tack för allt hårt arbete med denna härliga applikation!

  3. Nu funkar den på min X10 mini pro också!
    Bra jobbat med denna app som åtminstone för mig är en riktig ’hit’. Jättekul, särskilt då jag själv just håller på att lära mig att utveckla för Android.

    En liten synpunkt på förbättring: När jag använder det utdragbara tangentbordet skulle jag vilja att appen stödjer landskapsformat…

  4. I dagsläget finns det inga planer på att utveckla en Kringla för iPhone. K-samsök har dock ett öppet API vilket innebär det inte nödvändigtvis är RAÄ som bygger en sådan app.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *