Varför en blogg?

Publicerat  

Bloggar har funnits i flera år (de första bloggarna startades under 1990-talets andra hälft) men det är först på de senaste åren som bloggar har slagit igenom ordentligt. Även vi på RAÄ prövar nu det här sättet att kommunicera, tanken är att vi som jobbar på bygget på ett lite mer personligt sätt ska visa vad som händer inom kulturarvssektorn i allmänhet och på RAÄ i synnerhet. Dessutom vill vi ge dig som läser en chans att kommentera och disktuera det som skrivs. Vi hoppas även att locka till oss besökare som vanligtvis inte skulle besöka www.raa.se.

Eftersom detta är nytt för oss så håller vi fortfarande på att hitta formen, vilket tilltal ska man ha egentligen? Jag är mycket nyfiken på vad du tycker och tänker kring denna blogg, kommentarer och förslag på ämnen mottages med glädje! :)

>> Johan Carlström jobbar med Kulturmiljöportalen på RAÄ.

Skrivet av 

-  Publicerad i 

2 Responses to Varför en blogg?

  • Jag tror inte det är något fel i tilltalet. Alla inlägg har varit läsvärda, så även kommentarerna. Jag saknar snarast volymen, antalet artiklar per tidsenhet. Vad sägs om i alla fall en liten artikel om dagen?

  • P-O: Håller med dig, det är mer spännande att besöka en webbplats som uppdateras ofta, än en som det aldrig händer nåt på. RAÄ-bloggen är ny och en av ytterst få i Myndighetssverige. Vi jobbar dagligen med att entusiasmera våra kollegor på Ämbetet att greppa pennan och berätta mer om vad vi gör. Och det är faktiskt en hel del, även om tystnaden ibland kanske antyder motsatsen… Håll ut! Det kommer mer, och snart även också oftare. Tack för synpunkten.

Lämna ett svar